Info:

studentsko.arheolosko.drustvo@gmail.com

ŠTUDENTSKO ARHEOLOŠKO DRUŠTVO

ŠTUDENTSKO ARHEOLOŠKO DRUŠTVO
...delamo znanost...

torek, 4. maj 2010

Vabilo na izredni sestanek

Spoštovani,

v torek, 11. maja ob 17h vabimo na izredni sestanek Študentskega arheološkega društva v Šeee bar.

Dnevni red:
1. Študentska arheološka konferenca STARCO 2011 - Slovenija!
2. Poletna muzejska noč

Prilagam vabili obeh koordinatork:
1.V letu 2011 bo Študentsko arheološko društvo organiziralo konferenco STARCO, ki je bila lani na Hrvaškem, letos v Makedoniji, v novembru bo verjetno v Srbiji in čez približno eno leto pri nas.
V torek, 11. 5. 2010 ob 17h bo uvodni sestanek za vse, ki ste zainteresirani za pomoč pri organizaciji.
Na prvem sestanku bomo pogovarjali o osnovnih stvareh, kot so tema, prostor kjer bi lahko konferenca bila, finance itd. Zaželeno je da pridete v velikem številu, da bomo zbrali veliko dobrih idej in naredili dober načrt za organizacijo tega dokaj velikega projekta.
Vidimo se v torek!
Lep pozdrav, Marta

2.

Leto je naokoli in ponovno se s hitrim tempom približuje Poletna muzejska noč, ki bo letos 19.6.2010. Tudi tokrat (verjetno zadnjič, vsaj iz moje strani J) bomo sodelovali z Narodnim muzejem Slovenije in se podali za spremembo v rimski čas.

Nekaj idej je že padlo, kot po navadi ob kavicah in pivu v okviru ustaljene ekipe, seveda pa so dobrodošle tudi sveže glave s kopico zamisli, zato vse zainteresirane za sodelovanje vabim, da se nam pridružite na informativno-konstruktivnem sestanku v torek, 11. maja 2010 na že znani lokaciji v Šee-baru.

Pridite v čim večjem številu! Vabljeni tudi tisti, ki vas na Poletno muzejsko noč ne bo in boste sodelovali le pri idejni plati projekta!




Vabljeni!!!!

Ni komentarjev:

Objavite komentar