Info:

studentsko.arheolosko.drustvo@gmail.com

ŠTUDENTSKO ARHEOLOŠKO DRUŠTVO

ŠTUDENTSKO ARHEOLOŠKO DRUŠTVO
...delamo znanost...

ponedeljek, 18. oktober 2010

STARCO - Prošnja za donacije

Pozdravljeni!

Kot ste verjetno že opazili, se nekateri člani ŠAD-a že odkar smo se vrnili s Študentske arheološke konference (Students' Archaeological Conference) v Makedoniji, intenzivno ukvarjamo z organizacijo STARCO 2011, ki bo potekala v Sloveniji (24. -27. 3. 2011). Gre za strokovno srečanje študentov arheologije z univerz iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Makedonije, Albanije, Romunije, Bolgarije, Češke, Slovaške, Poljske in Madžarske, katerega namen je soočiti mnenja in poglede na določeno temo s področja arheologije (v okviru STARCO 2011 je bila izbrana tema, ki obravnava potovanja, komunikacije in trgovanje v preteklosti), obenem pa omogočiti druženje med študenti različnih univerz.
Tovrsten projekt pa zajema ogromno časovnih, finančnih in materialnih vložkov. Organizatorji bomo finance skušali pridobiti s prijavo na razne razpise in prošnje za sponzorstvo, vendar se zavedamo, da podjetja zelo nerada dajejo svoj denar majhnim, nepoznanim organizacijam, in da bomo brez kakršnih vez in poznanstev le s težavo dosegli kak odziv.
Zato se obračamo na vas. Če kdorkoli pozna kogarkoli v kateremkoli podjetju in meni, da bi lahko dosegel kaj več, če osebno posreduje našo prošnjo za sponzorstvo, naj to čimprej javi na studentsko.arheolosko.drustvo@gmail.com.

Najlepša hvala in lep pozdrav

Vodji projekta
Jasna Furlan
Marta Hlad

Ni komentarjev:

Objavite komentar